مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کار های نوین معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: محیط زیست بحثی دغدغه مند و محور محرک توسعه پایدار است.

به گزارش روز یک شنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا،حسام زند حسامی روز (یکشنبه) در همایش ملی ارتباط علوم انسانی، تولید و صنعت در پنل محیط زیست محرک توسعه دانش بنیان سه رکن توسعه پایدار را ؛ اقتصاد، محیط زیست و بحث اجتماعی یا انسانی آن عنوان کرد.
وی گفت: ما نباید در فضای انتزاعی قرار بگیریم بلکه باید در فضای عمل ورود کرده و به سمتی برویم که برای مردم قابل فهم باشد.
حسامی افزود: بیشتر سمینارها تخصصی است و باید طوری این همایش و سمینارها برگزار شود که برای عموم مردم قابل درک باشد.
وی دغدغه مندی محیط زیست و تاثیر آن را بر روی شاخص های مختلف مهم عنوان کرد.
مدیرکل دفتر نوآوری و کسب‌وکارهای نوین معاونت علمی ریاست جمهوری اظهار کرد: باید نسل سوم را به عنوان جامعه توسعه یافته حساس کرده تا محیط زیست را پاس بدارند.
حسامی گفت: زمانی که دغدغه انسان ها به مسائل اقتصادی گره نخورد همگانی نشده و اپیدمی نمی شود.
وی تاکید کرد: چالشهای کلیدی همچون آلودگی هوا و پسماند را باید تعریف مسئله کرد و راهکارهایی برای آن در نظر گرفت تا حاصلی برای محیط زیست داشته باشد.
این مسئول افزود: دغدغه مند محیط زیست اگر بتواند به کسب و کار توجه کرده و خلق اثر کند بهتر می تواند به محیط زیست ارج بنهد.
وی به تشکیل نهادهایی که با خود تکنولوژی به همراه دارند اشاره کرد و گفت: این نهادها افزایش سطح آگاهی عموم را به دنبال دارند.
حسامی گفت: محیط زیست و تکنولوژی از شبیه سازی و تئوری بهره می برند و با پیش بینی های درستی که انجام می دهد از کسب و کارهای مخمر جلوگیری می کند.
مدیر کل دفتر تجاری سازی به دور بودن ذهن مدیران و مردم از نوآوری های متفاوت در مناطق مختلف اشاره کرد و گفت: باید بتوان با استفاده از دانش بومی نوآوری های مفیدی را برای افراد آن منطقه ایجاد کرد.

لینک خبر: IRNA

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !