رئیس مرکز فضایی ایران با بیان اینکه منابع انسانی نتوانسته سهم خود را در ارتقاء توانمندی فناورانه کشور ادا کند، گفت: توقف در صنایع یا فناوری پیشرفته ناشی از نقص منابع انسانی است.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، منوچهر منطقی در همایش ملی ارتباط علوم انسانی، تولید و صنعت اظهار کرد: عناصر تشکیل دهنده قابلیت های فناورانه صرفا در دانش، فناوری و نوآوری نیست.
وی افزود: این بخش شرط لازم برای ارتقاء قابلیت های فناورانه است و منابع انسانی و مدیریت آنها شرط کافی است.
منطقی توسعه اقتصادی را در گرو منابع انسانی، سرمایه و فناوری عنوان کرد و گفت: برای دستیابی به قابلیت فناورانه، باید مدیریت منابع انسانی، کارکنان و یکپارچه سازی سازمانی انجام شود.
عضو هیات انجمن مدیریت ایران افزود: مدیریت برای دستیابی به قابلیت فناورانه باید از تفکر مکانیکی به تفکر دینامیکی روی آورده و مدیرانی الهام بخش و دو سو توان داشته باشد.
منطقی سازمان مناسب برای دستیابی به قابلیت فناورانه را سازمانی عنوان کرد که انگیزشی برای زمینه همکاری مدیران و کارکنان سازمان داشته باشد.
وی تاکید کرد: هر قدر به سطح بالاتر قابلیت فناورانه نزدیک می شویم، هنجارهای حاکم بر سازمان ها از قواعد رسمی به سمت هنجارهای غیر رسمی سوق داده می شود.
این عضو هیات انجمن مدیریت ایران ضمانت اجرایی متناسب با مراحل توانمندی فناورانه را ایجاد تعادل بین رقابت و هماهنگی، هزینه و ارزش، بهره برداری و اکتشاف، شکست و یادگیری و هماهنگی و همکاری عنوان کرد.
منطقی گفت: در سال های اخیر مدیریت دانش، فناوری و کار آفرینی سهم خود را در ارتقاء توانمندی فناورانه کشور ادا کرده است.
وی با توجه به این مسئله که منابع انسانی به عنوان جزء مکمل نتوانسته نقش خود را ایفا کند، افزود: علت آن عدم شناسایی توانمندی های لازم منابع انسانی در هر مرحله توانمندی فناورانه است.
منطقی تاکید کرد که به جرات می توان گفت توقف کشور در صنایع یا فناوری پیشرفته ناشی از نقص بخش منابع انسانی است.
وی گفت: توانمندی منابع انسانی برای توانمندی فناورانه باید برای صنایع کشور به صورت خاص تدوین شود که انجام پروژه های بین رشته ای بین منابع انسانی و رشته های مدیریت فناوری و نوآوری می تواند به حل این مسئله کمک کند.
همایش ملی ارتباط علوم انسانی، تولید و صنعت در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

لینک خبر: IRNA

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !