دبیر علمی همایش ملی ارتباط علوم انسانی ،تولید و صنعت گفت: صنعت و دانشگاه باید ارتباطی مستحکم تر با یکدیگر داشته و یکی از حوزه هایی که می تواند به بررسی، تحلیل و ارتقای این رابطه یاری رساند علوم انسانی است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، نخستین همایش ملی «ارتباط علوم انسانی،تولید و صنعت»روز یکشنبه با هدف پیوند دانشگاه و صنعت و تجمیع دانش صریح دانشگاهی و دانش ضمنی حوزه صنعت،در مرکز همایش های اسناد کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
بهروز دری اظهار کرد: از شش ماه گذشته طرح های اولیه این همایش آغاز شد تا بتوانیم با برگزاری این همایش پیوند بین علوم انسانی و صنعت را مستحکم تر کنیم.
دبیر علمی این همایش در سخنانی گفت: با توجه به پیشرفت علوم بین رشته ای و بین موضوعی، علوم انسانی نمی تواند به این مسئله بی توجه باشد و باید به تربیت نیروی کار توجه لازم را انجام دهد.
وی افزود: به طور طبیعی صنعت نیز باید با توجه به محیط سخت و نرمی که دارد به حوزه انسان و جامعه توجه لازم را معطوف داشته باشد.
دری تصریح کرد: علوم انسانی از رشته های مختلفی همچون حقوق تاریخ، اخلاق، اقتصاد و فرهنگ، مدیریت، روانشناسی، علوم تربیتی، علوم سیاسی و علوم اجتماعی تشکیل شده است.
وی از ویژگیهای این همایش را برگزاری پنل های تخصصی کارگروه های چهارجانبه با اهالی صنعت در نشست های تخصصی ماهانه قبل از برگزاری همایش و دو روز برگزاری همایش عنوان کرد و گفت: این نشست های تخصصی (پنل ها) با هدف آشنایی اهالی علوم انسانی با مشکلاتی که از صنعت می توانند حل کنند برگزار می شود.
بهروز دری محور پنل های تخصصی این همایش را محیط زیست محرک توسعه دانش بنیان، مسئله مداری صنعت در جامعه ایرانی، نقش زبان شناسی کاربردی، میان رشته ای و رایانشی در حل مسائل جامعه، اعتلای علوم انسانی معطوف به پیشرفت کشور، داستان آموزش و یادگیری در صنعت ایران، علوم انسانی و مسئولیت اجتماعی در توسعه پایدار ملی، اخلاق؛ علوم انسانی و صنعت و درس آموخته های جهانی، نقشی نو در زمان بحران عنوان کرد.
وی از دیگر اهداف این همایش را گشایش عرصه وسیع تر برای تبادل نظر و تعمیر تعامل میان مجامع علمی علوم انسانی، تولید گران و فعلان حوزه صنعت بیان کرد و ادامه داد: زمینه سازی برای شناسایی و ترغیب صاحبان ایده های مسئله کند علوم انسانی قابل تبدیل به محصولات فناورانه و شناسایی مسائل و موانع پیش رو و راه حل های ممکن برای فعالیت های مشترک در حوزه های علوم انسانی، تولید ملی و صنعت از دیگر اهداف این همایش است.
دبیر همایش، تقویت مشارکت مجامع علمی پژوهشی و صنایع و سازمان ها با یکدیگر و ارتقا هم افزایی دانش علوم انسانی با تجربه صنعتی و توسعه و ترویج الگوهای موفق در فعالیت های مشترک و هم افزا در دو حوزه علوم انسانی و صنعت را از اهداف دیگر این همایش عنوان کرد.
وی گفت: این همایش ۵ و ۶اسفند در مرکز همایش های اسناد کتابخانه ملی ایران و به همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

لینک خبر: IRNA

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !